245/45R18 100Y Fulda SPORTCONTROL 2

126.28

245/45R18 100Y Fulda SPORTCONTROL 2

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 71dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4038526052247 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/45R18 100Y Fulda SPORTCONTROL 2

Fulda SportControl 2 on suorituskykyinen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan urheiluautoille ja korkean suorituskyvyn henkilöautoille huippuluokan ohjattavuutta, pitoa ja ajomukavuutta. Tämä rengas yhdistää Fuldan pitkän kokemuksen rengasalalta ja uusimmat teknologiset innovaatiot, tarjoten kuljettajille luotettavan ja nautinnollisen ajokokemuksen sekä kuivilla että märillä teillä. SportControl 2 on kehitetty kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan maksimaalista suorituskykyä ja turvallisuutta.

Fulda SportControl 2 on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista ohjattavuutta ja pitoa. Sen kehittynyt kumiseos ja suunniteltu pintakuvio parantavat ajoneuvon hallintaa ja suorituskykyä, mahdollistaen tarkan ja vakautetun ajokokemuksen korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa mutkissa.

Rengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn märillä pinnoilla. Sen innovatiiviset urat ja pintakuvio on suunniteltu tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa turvallisuutta sateisissa olosuhteissa.

  • Sporttinen rengas kovaan ja urheilulliseen ajoon
  • Pitkä kilometrilukema
  • Saksalainen laaturengas