245/45R16 94W Toyo Proxes TR1

171.41

Toyo Proxes TR1 245/45R16 94W kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: B
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to143806 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/45R16 94W Toyo Proxes TR1

Toyo Proxes TR1 on kesärengas, joka on suunnattu urheiluautoille ja tehokkaille menopeleille, jotka arvostavat erinomaista pitoa ja ohjattavuutta. Proxes TR1 on kehitetty tarjoamaan kuljettajille luottamusta herättävä ja nautinnollinen ajokokemus, jossa yhdistyvät suorituskyky, turvallisuus ja ajomukavuus.

Proxes TR1 tarjoaa erinomaisen pidon ja tarkan ohjattavuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan nopeisiin kaarteisiin ja dynaamiseen ajotyyliin. Sen kehittynyt kumiseos ja optimoitu pintakuvio parantavat kosketusta tienpintaan, mikä parantaa ajoneuvon hallintaa ja turvallisuutta. Tämä rengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn märillä pinnoilla.

Proxes TR1 ei ainoastaan tarjoa suorituskykyä ja turvallisuutta, vaan sen moderni ja urheilullinen ulkonäkö myös parantaa ajoneuvon estetiikkaa.