245/45-18 100Y Linglong Sport Master

86.24

245/45-18 Linglong Sport Master TESTISENSAATIO! kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 1 (69)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

12 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K2454518LINGLONGSPORTM Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Linglong Sport Master TESTISENSAATIO! 245/45-18 100Y

Linglong Sport Master on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti korkean suorituskyvyn henkilöautoille. Tämä rengas tarjoaa dynaamisen ajokokemuksen, yhdistäen huippuluokan pitoa, ohjattavuutta ja suorituskykyä niin kuivilla kuin märilläkin teillä. Linglong, tunnettu edullisista mutta laadukkaista renkaistaan, on kehittänyt Sport Masterin kuljettajille, jotka haluavat parantaa ajoneuvonsa suorituskykyä ilman, että se maksaa omaisuuden.

  • Linglong Sport Master on optimoitu tarjoamaan erinomaista pitoa ja ohjattavuutta. Sen kehittynyt kumiseos ja suunniteltu pintakuvio parantavat ajoneuvon hallintaa ja vakautta, tarjoten kuljettajille luottamusta herättävän ja nautinnollisen ajokokemuksen.
  • Tämä rengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn märillä pinnoilla. Sen innovatiiviset urat ja pintakuvio auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa ajoturvallisuutta sateisissa olosuhteissa.
  • Sport Master on pärjännyt hyvin myös TestWorldin rengastestissä, jossa mitattiin jarrutusmatkaa kuivalla ja märällä pinnalla. Taakse jäi useita tunnettuja rengasvalmistajia.