245/40R19 98W Continental PREM.CO. 6 C_S

219.48

245/40R19 98W Continental PREM.CO. 6 C_S

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 72dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4019238065237 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/40R19 98W Continental PREM.CO. 6 C_S

Continental PremiumContact 6 on huippuluokan kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja ajomukavuutta sekä henkilöautoille. Tämä rengas yhdistää Continentalin pitkälle kehitettyä teknologiaa ja innovaatiota, luoden renkaan, joka soveltuu erinomaisesti monenlaisiin ajotilanteisiin ja -olosuhteisiin. PremiumContact 6 on kehitetty parantamaan edeltäjiensä suorituskykyä monilla osa-alueilla, mukaan lukien pidon ja ohjattavuuden parantaminen sekä kuivilla että märillä teillä, ajomukavuuden lisääminen ja melun vähentäminen.

Märkäpitoa on myös parannettu huomattavasti. Continental on kehittänyt renkaaseen erityisen kumiseoksen ja pintakuvion, joka tehostaa veden poistumista renkaan alta. Ajomukavuuden ja melun vähentämisen osalta Continental on käyttänyt PremiumContact 6:ssa innovatiivisia materiaaleja ja suunnitteluratkaisuja.

  • PremiumContact 6 on suunniteltu tarjoamaan parempaa kulutuskestävyyttä ja pidempää käyttöikää.
  • Täydellinen märkäpito ja parantunut kilometritulos Safety Silica kumiseoksella.
  • Uuden crystal silica kumiseoksen ansiosta PremiumContact 6 pystyy varmistamaan tasaisen, luotettavan ja turvallisen suorituskyvyn.