245/40R17 95Y Michelin P.SP.5

161.78

245/40R17 95Y Michelin P.SP.5

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 72dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3528700477306 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

245/40R17 95Y Michelin P.SP.5

Michelin Pilot Sport 5 on urheiluautoihin ja korkean suorituskyvyn henkilöautoihin suunnattu kesärengas, joka edustaa Michelinin huippuosaamista suorituskykyisten renkaiden alalla. Se on suunniteltu tarjoamaan kuljettajille ennennäkemätön ajokokemus, yhdistäen äärimmäisen pidon ja ohjattavuuden sekä kuivilla että märillä teillä, parannetun kestävyyden ja merkittävän ajomukavuuden. Pilot Sport 5 jatkaa Michelinin legendaarisen Pilot Sport -renkaiden sarjaa, tuoden markkinoille uusia innovaatioita ja parannuksia, jotka vastaavat vaativimpienkin autoilijoiden tarpeisiin.

  • Michelin Pilot Sport 5 on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja tarkkaa ohjattavuutta (Dynamic Response -tekniikka), mikä mahdollistaa kuljettajille hallitun ja reagoivan ajokokemuksen. Tämä saavutetaan käyttämällä uusimpia kumiseosteknologioita ja pintakuvion innovaatioita, jotka parantavat renkaan kosketuspintaa tienpintaan (MaxTouch) sekä kuivissa että märissä olosuhteissa.
  • Syvät urat ja erikoismuotoillut lamellit auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa turvallisuutta sateisissa ajotilanteissa. Premium Touch -sivuseinämärakenne antaa renkaille siistin, mattamustan pinnan, jossa on samettia muistuttavaa mikrotekstuuria. Michelin Pilot Sport 5 -renkaissa on Wear2check-ilmaisin, jonka avulla voit tarkistaa helposti renkaan kunnon ja seurata sitä.