245/35-20 95Y Nankang Sportnex AS-2+

119.04

245/35-20 Nankang Sportnex AS-2+ TM- ja Tuulilasi-testimenestys kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 2 (71)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K2453520NANKANGAS2PLUS Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang Sportnex AS-2+ TM- ja Tuulilasi-testimenestys 245/35-20 95Y

Nankang AS-2+ on korkean suorituskyvyn kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja ohjattavuutta sekä kuivilla että märillä teillä. Tämä rengas on kehitetty henkilöautoille ja urheiluautoille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä ja tarkkaa ajotuntumaa. AS-2+ edustaa Nankangin sitoutumista innovaatioon ja laatuun, yhdistäen edistyksellisen rengasteknologian ja materiaalit varmistaakseen optimaalisen ajokokemuksen. Nankang AS-2+ on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka etsivät suorituskykyistä, kestävää ja turvallista kesärengasta, joka ei tee kompromisseja pitoon ja ohjattavuuteen.

  • AS-2+ käyttää edistynyttä kumiseosta ja ainutlaatuista kulutuspintakuvioita, jotka parantavat pitoa sekä kuivilla että märillä pinnoilla. Tämä mahdollistaa nopeat ohjausreaktiot ja lisää ajoneuvon vakautta korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa kaarteissa.
  • Renkaan kulutuspintakuvion on suunniteltu tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa turvallisuutta märissä olosuhteissa.

Nankang Sportnex AS-2+ on osoittautunut vesikelin erinomaiseksi valinnaksi, saavuttaen loistavia tuloksia Tuulilasin ja Tekniikan Maailman testeissä huolimatta edullisesta hinnastaan. Testeissä rengas erottui erityisesti märkäpidon ja neutraalin ajokäytöksen ansiosta, sijoittuen neljänneksi Tuulilasin testissä ja saavuttaen Tekniikan Maailman testissä vain 0,4 pisteen eron kalliimpaan premium renkaaseen. Näistä rengastesteistä on nyt jo useampi vuosi aikaa.