235/55R17 103Y XL Viking ProTech NewGen

133.23

Viking ProTech NewGen 235/55R17 103Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to146973 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Viking ProTech NewGen on moderni kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta henkilöautoille. Tämän renkaan kehityksessä Viking on keskittynyt yhdistämään uusimmat teknologiat ja materiaalit, jotta kuljettajat voivat kokea parannellun ajokokemuksen sekä kuivilla että märillä teillä.

ProTech NewGen -renkaan erikoisuutena on sen edistyksellinen kumiseos, joka on kehitetty tarjoamaan erinomainen pito ja kulutuskestävyys. Tämä seos mahdollistaa renkaan joustavan käyttäytymisen erilaisissa lämpötiloissa, mikä takaa tasaisen suorituskyvyn läpi koko kesäkauden.

Renkaan pintakuvio on suunniteltu optimoimaan vedenpoisto, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa ajoturvallisuutta märillä pinnoilla. Innovatiiviset urat ja lamellit pintakuviossa parantavat myös renkaan ohjattavuutta ja vähentävät jarrutusmatkaa, mikä on kriittistä hätätilanteissa.

  • Viking on saksalaisen C0NTINENTAL AG:n omistama tuotemerkki.
  • Erinomainen hinta- laatusuhde.
  • Varma ja laadukas valinta auton kesärenkaaksi.