235/45R20 100V XL Michelin Primacy 4

260.93

Michelin Primacy 4 235/45R20 100V XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: A
Märkäpito: A
Melupäästö: 69

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to148672 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/45R20 100V XL Michelin Primacy 4

Michelin Primacy 4 on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan henkilöautoille poikkeuksellista turvallisuutta ja mukavuutta, sekä uutena että kuluneena. Sen kehityksessä on keskitytty erityisesti märkäpitoon ja pitkäikäisyyteen, mikä tekee siitä luotettavan valinnan erilaisiin ajo-olosuhteisiin. Michelin Primacy 4 on ihanteellinen rengas kuljettajille, jotka arvostavat korkeatasoista suorituskykyä ja haluavat parasta mahdollista turvallisuutta sekä kaupunkiajossa että pitkillä maantieajoilla.

  • Michelin Primacy 4 on suunniteltu tarjoamaan erinomaista märkäpitoa, mikä parantaa turvallisuutta sateisissa olosuhteissa. Sen innovatiivinen pintakuvio ja uuden sukupolven kumiseokset (Michelinin EverGrip-tekniikat) maksimoivat kosketuspinnan tienpintaan, mikä lyhentää jarrutusmatkoja märällä pinnalla.
  • Michelin on tunnettu renkaidensa kestävyydestä. Primacy 4:n kehittynyt kulutuspintaseos ja optimoitu rengasrakenne (Max Touch -rakenne) takaavat pitkän käyttöiän.
  • Primacy 4 on suunniteltu myös vähentämään vierintävastusta, mikä parantaa polttoainetehokkuutta ja auttaa vähentämään ajoneuvon ympäristövaikutuksia. Tämä rengas on myös erittäin hiljainen.