235/40R19 96Y Continental SP.CO.7 FR

215.24

235/40R19 96Y Continental SP.CO.7 FR

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 72dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4019238046342 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/40R19 96Y Continental SP.CO.7 FR

Continental SportContact 7 on viimeisintä rengasteknologiaa edustava kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti korkean suorituskyvyn urheiluautoille ja premium-luokan henkilöautoille. Tämä rengas on Continentalin vastaus kuljettajien kasvaviin odotuksiin ajodynamiikan, turvallisuuden ja ajomukavuuden suhteen. SportContact 7 tarjoaa poikkeuksellista pitoa, tarkkuutta ja suorituskykyä, jotta kuljettajat voivat hyödyntää ajoneuvojensa täyden potentiaalin niin kuivilla kuin märilläkin teillä.

  • SportContact 7:n suunnittelussa on keskitytty erityisesti optimoimaan renkaan kosketuspinta tienpintaan, mikä mahdollistaa paremman pidon ja hallinnan korkeissa nopeuksissa ja äärimmäisissä ajotilanteissa.
  • Continental on käyttänyt innovatiivista Black Chili -kumiseosta, joka parantaa renkaan pitoa ja lyhentää jarrutusmatkoja sekä kuivalla että märällä pinnalla.
  • Renkaan ainutlaatuinen pintakuvio ja urien muotoilu on suunniteltu tehostamaan veden poistoa ja parantamaan märkäpitoa, vähentäen näin vesiliirron riskiä ja lisäten ajoturvallisuutta sateisissa olosuhteissa.
  • Continental on myös panostanut SportContact 7:n kestävyyteen ja taloudellisuuteen. Rengas on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan pitkän käyttöiän.