235/40R18 95Y XL Pirelli P-zero(pz4)

131.75

Pirelli P-zero(pz4) 235/40R18 95Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 68

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to163157 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/40R18 95Y XL Pirelli P-zero(pz4)

Pirelli P-Zero (PZ4) on yksi markkinoiden ikonisimmista ja suorituskykyisimmistä kesärenkaista, joka on suunnattu erityisesti premium- ja urheiluautoille. Se on Pirellin pitkän ja innovatiivisen kehitystyön tulos, jossa yhdistyvät moottoriurheilusta saadut kokemukset ja viimeisimmät teknologiat. P-Zero (PZ4) tarjoaa erinomaisen pidon, tarkan ohjattavuuden ja optimoidun suorituskyvyn sekä kuivilla että märillä teillä, vastaten vaativimpienkin kuljettajien tarpeisiin.

Yksi P-Zero (PZ4):n erottuvista ominaisuuksista on sen suunnittelu ja kehitys yhteistyössä johtavien autovalmistajien kanssa, mikä takaa, että rengas tarjoaa täydellisen yhteensopivuuden ja suorituskyvyn erityisesti premium-luokan ajoneuvoille. Monissa tapauksissa P-Zero (PZ4) sisältää erityisiä merkintöjä (kuten “MO” Mercedes-Benzille tai “N0” Porscheille), jotka osoittavat renkaiden olevan valmistajan hyväksymiä ja suosittelemia. Nämä “MO” ja “N0” sopivat myös muihin automerkkeihin.

  • Tämä rengas on varustettu erikoiskumiseoksella ja ainutlaatuisella pintakuvioinnilla, joka on suunniteltu maksimoimaan kosketuspinta tienpintaan.
  • P-Zero (PZ4) on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista ohjattavuutta ja vakautta korkeissa nopeuksissa.
  • Pirelli P-Zero (PZ4) on siis enemmän kuin vain rengas; se on huippuluokan suorituskyvyn, turvallisuuden ja ajonautinnon symboli, joka on suunniteltu täyttämään vaativimpienkin autoharrastajien odotukset.