225/60-15 96H Nankang N-729 Radial White Letters

88.64

225/60-15 Nankang N-729 Radial White Letters kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K2256015NANKANGN729 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang N-729 Radial White Letters 225/60-15 96H

Nankang N-729 Radial with White Letters on kesärengas, joka yhdistää klassisen ulkonäön moderniin teknologiaan. Tämä rengas on suunnattu erityisesti kuljettajille, jotka arvostavat sekä tyyliä että suorituskykyä. Valkoiset kirjaimet sivuseinämässä tarjoavat tyylikkään retro-ilmeen, joka sopii hyvin vanhempiin klassikkoautoihin tai moderneihin ajoneuvoihin, joille halutaan antaa erottuva ilme. Renkaan tekniset ominaisuudet on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä ja mukavuutta.

  • Monipuolinen Suorituskyky: Nankang N-729 Radial tarjoaa hyvän pidon sekä kuivilla että märillä teillä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan monenlaisiin ajo-olosuhteisiin.
  • Klassinen Ulkonäkö: Valkoiset kirjaimet sivuseinämissä lisäävät renkaaseen vintage-henkeä ja erottuvuutta, mikä on ihanteellinen niille, jotka haluavat yhdistää suorituskyvyn ja tyylin.
  • Mukavuus: Tämä rengas on suunniteltu tarjoamaan tasainen ja mukava ajokokemus, mikä vähentää tien aiheuttamaa melua ja tärinää.
  • Kestävyys: Nankang on tunnettu renkaidensa kestävyydestä, ja N-729 Radial ei ole poikkeus. Se kestää hyvin kulutusta ja tarjoaa pitkän käyttöiän.
  • Kustannustehokkuus: Nankangin renkaat tarjoavat hyvää vastinetta rahalle, yhdistäen laadukkaat ominaisuudet kohtuulliseen hintaan.