225/50R17 98W XL Sailun Atrezzo Zsr 2

83.91

Sailun Atrezzo Zsr 2 225/50R17 98W XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: A
Melupäästö: 69

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to166540 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/50R17 98W XL Sailun Atrezzo Zsr 2

Sailun Atrezzo ZSR 2 on edullinen kesärengas, joka tarjoaa suorituskykyä, pitoa ja ohjattavuutta urheilullisessakin ajossa. Tämä rengas on Sailunin vastaus kuluttajien kasvaviin vaatimuksiin renkailta, jotka pystyvät yhdistämään korkean suorituskyvyn edulliseen hintaan. Atrezzo ZSR 2 on kehitetty tarjoamaan parannettua ajokokemusta sekä kuivilla että märillä teillä, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan erilaisiin ajo-olosuhteisiin.

Atrezzo ZSR 2:ssa käytetty edistynyt kumiseos ja ainutlaatuinen pintakuvio parantavat renkaan pitoa ja jarrutustehoa, mikä on elintärkeää turvallisuuden kannalta, erityisesti märällä kelillä. Renkaan suunnittelussa on keskitytty myös optimoimaan vedenpoisto, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa ajoneuvon hallintaa haastavissa sääolosuhteissa.

  • Renkaan kulutuskestävyyteen on myös kiinnitetty huomiota, mikä varmistaa, että Atrezzo ZSR 2 tarjoaa pitkän käyttöiän ja hyvän vastineen rahalle.
  • Sailun Atrezzo ZSR 2 on suunniteltu kuljettajille, jotka arvostavat ajonautintoa ja suorituskykyä, mutta eivät halua tehdä kompromisseja turvallisuudessa tai kestävyydessä.