225/50R16 92V Hifly HF805

58.90

Hifly HF805 225/50R16 kesärengas

Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: C
Melupäästö: 2 (71 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 200H1026 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hifly HF805 on edullinen kesärengas, joka on suunniteltu yhdistämään korkealaatuinen suorituskyky ja edullisuus henkilöautoille. Tämä rengas tarjoaa kuljettajille luotettavan ja tasapainoisen ajokokemuksen, jossa yhdistyvät pito, turvallisuus ja ajomukavuus niin kuivilla kuin märilläkin teillä. Hifly HF805 osoittaa, että laatu ja suorituskyky eivät aina vaadi suurta investointia, tehden siitä erinomaisen valinnan kuluttajille, jotka etsivät taloudellista vaihtoehtoa ilman kompromisseja.

Rengas on varustettu kehittyneellä kumiseoksella ja suunnittelulla, joka optimoi pidon ja jarrutustehon kaikissa kesäsääolosuhteissa. HF805:n innovatiivinen pintakuvio parantaa vedenpoistoa ja vähentää vesiliirron riskiä, mikä parantaa ajoturvallisuutta sateisella säällä. Lisäksi renkaan suunnittelussa on otettu huomioon ohjattavuus ja vakaus, mikä tekee ajamisesta nautinnollista ja hallittua.