225/45R18 95Y XL Continental Contisportcontact 5p

100.75

Continental Contisportcontact 5p 225/45R18 95Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to37483 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/45R18 95Y XL Continental Contisportcontact 5p

Continental ContiSportContact 5 on suorituskykyinen kesärengas, joka on suunniteltu urheiluautoille, korkean suorituskyvyn henkilöautoille sekä SUV-ajoneuvoille. Tämä rengas on kehitetty tarjoamaan erinomaista pitoa ja ohjattavuutta sekä kuivilla että märillä teillä, yhdistäen Continentalin innovatiiviset teknologiat ja pitkän kokemuksen rengasalalta.

ContiSportContact 5 korostaa ajoneuvon suorituskykyä tarjoten samalla hyvän polttoainetehokkuuden ja vähentäen melua, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat yhdistää suorituskyvyn ja mukavuuden.

ContiSportContact 5 on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan pitoa ja ohjattavuutta. Sen erikoiskumiseos ja optimoitu pintakuvio mahdollistavat tarkan ja vakautetun ajokokemuksen korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa kaarteissa.