225/45R17 94Y Michelin Crossclimate 2

121.81

Michelin Crossclimate 2 225/45R17 94Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to151821 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/45R17 94Y Michelin Crossclimate 2

Michelin CrossClimate 2 on huipputeknologialla varustettu kaikkien kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta läpi kesän, kevään ja syksyn erilaisissa sääolosuhteissa. Tämä rengas on ihanteellinen autoilijoille, jotka haluavat ajaa turvallisemmin pitkälle syksyyn ja aikaisin keväällä.

CrossClimate 2 on suunniteltu Michelinin innovatiivisella kumiseoksella ja ainutlaatuisella kulutuspintakuvioinnilla, joka parantaa pidon ja jarrutustehokkuuden suorituskykyä sekä kuivilla että märillä teillä. Tämä rengas on varustettu M+S sekä lumihiutale merkinnöillä, eli tällä renkaalla saa lain mukaan aja ympäri vuoden.

Tämä rengas on suunniteltu kestämään, ja Michelin lupaa CrossClimate 2:lle erinomaista kestävyyttä verrattuna kilpailijoidensa vastaaviin tuotteisiin. Pitkä käyttöikä tarkoittaa parempaa taloudellisuutta ja vähemmän renkaiden vaihtotarvetta.

Kuviopalojen Steps on block -askelmat parantavat renkaan kiihtyvyyttä lumella samalla kun kuviopalojen reunojen V-ramp -urat maksimoivat renkaan kosketuksen ajoalustaan ja tarjoavat huippuluokan jarrutuskyvyn kuivalla tiellä. Vedenpoistoa varten suunniteltu V-kuviointi takaa erinomaisen jarrutuskyvyn märällä.