225/45R17 94Y Kleber DYNAXER UHP XL

97.69

225/45R17 94Y Kleber DYNAXER UHP XL

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 69dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3528702551189 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/45R17 94Y Kleber DYNAXER UHP XL

Kleber Dynaxer UHP on suorituskykyinen kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti urheilullisille henkilöautoille ja korkean suorituskyvyn ajoneuvoille. Tämä rengas yhdistää Kleberin pitkäaikaisen kokemuksen rengasalalta ja nykyaikaiset teknologiat, tarjoten kuljettajille huippuluokan pitoa, ohjattavuutta ja ajomukavuutta sekä kuivilla että märillä teillä.

  • Dynaxer UHP on kehitetty kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan maksimaalista suorituskykyä ja turvallisuutta, haluten samalla nauttia ajamisen nautinnosta.
  • Kleber Dynaxer UHP on optimoitu tarjoamaan erinomainen pito ja tarkka ohjattavuus. Sen kehittynyt kumiseos ja suunniteltu pintakuvio parantavat ajoneuvon hallintaa ja vakautta, tarjoten kuljettajille luottamusta herättävän ajokokemuksen.
  • Tämä rengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn märillä pinnoilla, kiitos sen erikoismuotoiltujen urien ja lamellien, jotka auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta ja vähentämään vesiliirron riskiä.
  • Dynaxer UHP on suunniteltu vastaamaan nopeasti kuljettajan ohjausliikkeisiin, mikä lisää ajoneuvon reagointikykyä ja parantaa ajokokemusta, erityisesti korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa mutkissa.