225/45R17 94W XL Momo Tires Toprun M30

76.14

Momo Tires Toprun M30 225/45R17 94W XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 72

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to148324 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/45R17 94W XL Momo Tires Toprun M30

Momo Toprun M30 on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan henkilöautoille hyvää suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta monenlaisissa tieolosuhteissa. Tämä rengas yhdistää edullisen hinnan ja laadukkaan suorituskyvyn, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kuljettajille, jotka etsivät luotettavaa ja taloudellista ratkaisua ajoneuvoihinsa.

Toprun M30 on kehitetty tarjoamaan tasapainoinen ajokokemus sekä kuivilla että märillä pinnoilla. Sen kehittynyt pintakuvio ja kumiseos on suunniteltu parantamaan pitoa ja vakautta ajon aikana, mikä lisää kuljettajan luottamusta ja ajoneuvon hallintaa. Erityistä huomiota on kiinnitetty renkaan kykyyn vastata äkillisiin ohjausliikkeisiin ja jarrutuksiin, mikä parantaa turvallisuutta erityisesti kriittisissä tilanteissa.

Märällä tiellä Toprun M30:n urarakenne auttaa tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa märkäpitoa. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä sateisissa olosuhteissa, jolloin ajoturvallisuus voi olla haastettu.

MOMO TIRES on osa HANK00K-konsernia.