225/45R17 94W Continental ULTRA CON FR

109.73

225/45R17 94W Continental ULTRA CON FR

Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: A
Melupäästö: 70dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

44 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4019238065923 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Continental UltraContact on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta henkilöautoille. Tämä rengas yhdistää Continentalin pitkän kokemuksen ja innovaation renkaiden valmistuksessa, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kuljettajille, jotka vaativat ajoneuvoiltaan parasta mahdollista suorituskykyä.

Yksi UltraContact-renkaan merkittävimmistä ominaisuuksista on sen erinomainen pito sekä kuivilla että märillä pinnoilla. Continental on käyttänyt edistynyttä kumiseosteknologiaa ja pintakuvion suunnittelua varmistaakseen, että rengas tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden ja suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa. Tämä parantaa ajoneuvon hallintaa ja lyhentää jarrutusmatkaa, mikä on kriittistä turvallisuuden kannalta.

Mukavuus on toinen keskeinen tekijä UltraContact-renkaan suunnittelussa. Continental on kiinnittänyt huomiota vähentämään tieääniä ja parantamaan ajomukavuutta. Tämä on saavutettu käyttämällä erityisiä materiaaleja ja rengasrakenteita, jotka absorboivat tien pinnan epätasaisuudet ja vähentävät ajoneuvon sisälle kantautuvaa melua.

  • Todella pitkät kilometrit uuden YellowChili-seoksen ansiosta.
  • UltraShield runko lisää kestävyyttä huomattavasti.
  • Vakuuttava märkäsuorituskyky ja alhainen melutaso.