225/45R17 91Y Michelin PRIMACY 3 AO

121.02

225/45R17 91Y Michelin PRIMACY 3 AO

Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: A
Melupäästö: 68dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3528705417857 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/45R17 91Y Michelin PRIMACY 3 AO

Michelin Primacy 3 on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta henkilöautoille. Se yhdistää Michelinin edistyneen rengasteknologian ja innovaatiot parantaakseen ajokokemusta sekä kaupungissa että maanteillä. Primacy 3 on suunniteltu kuljettajille, jotka arvostavat laadukasta ajotuntumaa ja haluavat rengasratkaisun, joka tuo esille heidän autonsa parhaat puolet.

Primacy 3 hyödyntää Michelinin ainutlaatuista kumiseosta ja innovatiivista kulutuspintakuviota, jotka yhdessä tarjoavat poikkeuksellisen pidon ja lyhyemmät jarrutusmatkat märillä teillä, parantaen näin ajoturvallisuutta sateisissa olosuhteissa.

Primacy 3 kesärengas tarjoaa erinomaisen pitkäkestoisuuden erittäin hyvin hankausta kestävän koostumuksensa ja optimoidun kosketuspinnan, joka jakaa renkaan paineen ja lämmön entistä tasaisemmin ja lisää siten ajokilometrejä. Aja enemmän ajokilometrejä ajamisesta nauttien tänä kesänä.