215/75-14 100T Kontio WhitePaw Classic Valkosivu 1½” (4Omm)

130.89

215/75-14 Kontio WhitePaw Classic Valkosivu 1½” (4Omm) kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K2157514KONTIOWHICL40 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kontio WhitePaw Classic Valkosivu 1½” (4Omm) 215/75-14 100T

Kontio WhitePaw Classic on valkosivurengas, joka yhdistää perinteisen ulkonäön nykyaikaiseen suorituskykyyn ja turvallisuuteen. Se on suunnattu erityisesti autoharrastajille ja klassisten autojen omistajille, jotka arvostavat ajoneuvonsa alkuperäistä ilmettä mutta eivät halua tinkiä ajomukavuudesta ja turvallisuudesta. Tämä rengas on osa Kontio-renkaiden valikoimaa, joka tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan ja innovatiivisesta lähestymistavastaan rengassuunnitteluun.

WhitePaw Classic kesärengas on kehitetty vastaamaan klassisten autojen erityistarpeisiin, yhdistäen perinteisen ulkonäön ja nykyaikaiset rengasteknologiat. Sen muotoilu noudattaa vanhan ajan renkaiden estetiikkaa, mutta käytetyt materiaalit ja valmistusmenetelmät ovat tämän päivän standardeja. Tämä tekee renkaasta ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat ylläpitää autonsa klassista ilmettä samalla kun hyödyntävät nykyajan rengasteknologian tarjoamaa turvallisuutta ja suorituskykyä.

Huolimatta perinteisestä ulkonäöstään, Kontio WhitePaw Classic ei tee kompromisseja pidon ja turvallisuuden suhteen. Rengas tarjoaa erinomaisen pidon sekä kuivalla että märällä tiellä, mikä parantaa ajoturvallisuutta ja vähentää jarrutusmatkoja. Sen kehittyneet kumiseokset ja kulutuspintakuviot on suunniteltu maksimoimaan kosketuspinta tiehen, tarjoten luotettavan suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa.

Kontio on kiinnittänyt huomiota myös WhitePaw Classic -renkaiden kestävyyteen ja käyttöikään. Rengas on valmistettu käyttämällä laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja tasaisen kulutuksen. Tämä tekee WhitePaw Classic -renkaista taloudellisen valinnan, sillä ne kestävät pidempään ja säilyttävät suorituskykynsä ajansaatossa.