215/55R18 99W XL Gripmax Stature H/t

87.95

Gripmax Stature H/t 215/55R18 99W XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to89135 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

215/55R18 99W XL Gripmax Stature H/t

Gripmax Stature H/T on suunniteltu erityisesti maastoautoille ja pick-up -ajoneuvoille, jotka viettävät suurimman osan ajastaan maantiellä. Tämä rengas on optimoitu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä, ajomukavuutta ja pitkää käyttöikää tavallisessa maantieajossa, yhdistäen laadukkaan suunnittelun ja edistyneen teknologian. Gripmax Stature H/T on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka etsivät luotettavaa ja mukavaa ajokokemusta ilman, että joudutaan tinkimään turvallisuudesta tai suorituskyvystä.

  • Suunnittelussa keskitytään erityisesti renkaan vierintävastuksen vähentämiseen, mikä parantaa polttoainetaloudellisuutta ja vähentää ympäristövaikutuksia.
  • Kulutuspintakuvio on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pito ja vakaus sekä kuivalla että märällä tiellä. Keskiosa ja symmetriset olkapäälohkot on optimoitu tarjoamaan tasainen kosketuspinta tielle, mikä parantaa ohjattavuutta ja ajovakautta. Lisäksi syvät urat ja erikoismuotoillut sivukanavat auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, vähentäen vesiliirron riskiä ja parantaen pidon märillä teillä.
  • Renkaan rakenne ja materiaalit on valittu kestävyyden maksimoimiseksi. Vahvistetut sivuseinät ja kestävät kumiseokset suojaavat rengasta vaurioilta ja kulumiselta, mikä pidentää renkaan käyttöikää ja varmistaa, että se säilyttää suorituskykynsä koko elinkaarensa ajan.