215/45R17 91Y XL Sailun Atrezzo Zsr

69.20

Sailun Atrezzo Zsr 215/45R17 91Y XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: B
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to95564 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

215/45R17 91Y XL Sailun Atrezzo Zsr

Sailun Atrezzo ZSR on suorituskykyinen kesärengas, joka on kehitetty tarjoamaan kuljettajille erinomaista pitoa, ohjattavuutta ja suorituskykyä sekä kuivilla että märillä teillä. Tämä rengas on suunniteltu henkilöautoille ja urheiluautoille, jotka vaativat renkaaltaan luotettavaa suorituskykyä korkeissa nopeuksissa ja erilaisissa ajo-olosuhteissa. Atrezzo ZSR on osoitus Sailunin sitoutumisesta tarjota laadukkaita renkaita kilpailukykyiseen hintaan, yhdistäen edistyksellisen teknologian ja innovatiivisen suunnittelun.

  • Atrezzo ZSR:n suunnittelussa on keskitytty erityisesti pitoon ja vakautta parantaviin ominaisuuksiin.
  • Renkaan erityinen kumiseos ja pintakuvio tarjoavat loistavan pidon sekä kuivilla että märillä pinnoilla, parantaen turvallisuutta ja ajokokemusta.
  • Pintakuvion aggressiiviset urat on suunniteltu tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa märkäpitoa.