215/40R18 89Y Hankook VENTUS S1 EVO3 K127

117.18

Hankook VENTUS S1 EVO3 K127 215/40R18 kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 2 (72 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1024313 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hankook Ventus K127 on korkean suorituskyvyn kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti henkilöautojen ja urheiluautojen kuljettajille, jotka haluavat yhdistää ajonautinnon ja turvallisuuden. Tämä rengas on osa Hankookin tunnettua Ventus-rengassarjaa, joka on saavuttanut mainetta innovatiivisesta suunnittelusta ja edistyneestä renkaanteknologiasta. Ventus K127 tarjoaa erinomaisen pidon ja ohjattavuuden sekä kuivilla että märillä teillä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaativille kuljettajille.

  • Rengas on varustettu erikoismuotoilluilla urilla, jotka tehokkaasti poistavat vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa turvallisuutta sateisissa olosuhteissa.
  • Kuivalla tiellä Hankook Ventus K127 loistaa erinomaisella pidolla ja ohjattavuudella, kiitos sen kehittyneen pintakuvion ja kumiseoksen. Rengas reagoi nopeasti ohjausliikkeisiin, tarjoten tarkan ja herkän ohjaustuntuman, mikä on erityisen tärkeää nopeissa kaarreajoissa ja kriittisissä väistöliikkeissä.
  • Rengas on suunniteltu vähentämään tiestä aiheutuvaa melua ja tärinää, mikä parantaa matkustusmukavuutta erityisesti pitkillä ajomatkoilla.
  • Hankook Ventus K127 tarjoaa hyvän kulutuskestävyyden, mikä tarkoittaa pidempää käyttöikää ja parempaa taloudellisuutta kuljettajille.