205/55R17 95W XL Davanti Protoura Sport

73.54

Davanti Protoura Sport 205/55R17 95W XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to167554 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/55R17 95W XL Davanti Protoura Sport

Davanti Protoura Sport on korkean suorituskyvyn kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista ohjattavuutta, pitoa ja ajomukavuutta sekä kuivilla että märillä teillä. Tämä rengas on kehitetty urheiluautoille ja suorituskykyisille henkilöautoille, jotka vaativat maksimaalista suorituskykyä ja turvallisuutta ajon aikana. Davanti Protoura Sport yhdistää uusimmat teknologiat ja innovatiivisen suunnittelun, mikä mahdollistaa kuljettajille luottamusta herättävän ja nautinnollisen ajokokemuksen.

  • Protoura Sport on optimoitu tarjoamaan poikkeuksellista pitoa ja ohjattavuutta. Sen kehittynyt kumiseos ja aerodynaaminen pintakuvio parantavat ajoneuvon hallintaa ja vakautta, mahdollistaen tarkan ja vakautetun ajokokemuksen.
  • Tämä rengas tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn märillä pinnoilla. Sen erikoismuotoillut urat auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa ajoturvallisuutta sateisissa olosuhteissa.
  • Protoura Sport on suunniteltu vastaamaan nopeasti kuljettajan ohjausliikkeisiin, mikä lisää ajoneuvon reagointikykyä ja parantaa ajokokemusta, erityisesti korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa mutkissa.