205/55R16 94V SUPERIA ECOBLUE HP

66.81

205/55R16 94V SUPERIA ECOBLUE HP

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 69dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5420068687190 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/55R16 94V SUPERIA ECOBLUE HP

Superia Ecoblue HP on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan hyvää suorituskykyä, kestävyyttä ja turvallisuutta henkilöautoille. Sen ominaisuudet on optimoitu varmistamaan luotettava ajokokemus sekä kuivilla että märillä teillä, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka arvostavat taloudellisuutta ja suorituskykyä.

  • Syvät urat tarjoavat erinomaisen vastuksen vesiliirtoa vastaan ja parantavat pidon märillä pinnoilla, mikä lisää ajoturvallisuutta sateisissa olosuhteissa.
  • Useat erilliset kulutuspinnan lohkot parantavat kiihtyvyyttä ja jarrutuspitoa, tarjoten kuljettajalle paremman hallinnan ja reagointikyvyn ajaessa.
  • Ainutlaatuinen kulutuspinnan seos parantaa renkaan kulumista ja kilometrisuoritusta, mikä pidentää renkaan käyttöikää ja tarjoaa paremman sijoituksen vastineen pitkällä aikavälillä.
  • Tietokoneoptimoitu ulkoreunan muotoilu parantaa ohjattavuutta, tarjoten kuljettajalle tarkemman ja nautinnollisemman ajokokemuksen, erityisesti kaarteissa.

Superia Ecoblue HP yhdistää innovatiiviset teknologiat ja materiaalit varmistaakseen, että kuljettajat voivat nauttia turvallisesta ja miellyttävästä ajokokemuksesta kaikissa kesäajan ajotilanteissa. Sen taloudellisuus ja suorituskyky tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon henkilöautojen kuljettajille, jotka etsivät luotettavaa rengasta kesäkauden ajoihin.