205/55R16 94V Dunlop BLURESPONSE XL

112.83

205/55R16 94V Dunlop BLURESPONSE XL

Polttoainetehokkuus: A
Märkäpito: B
Melupäästö: 72dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5452000703705 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/55R16 94V Dunlop BLURESPONSE XL

Dunlop Sport BluResponse on korkean suorituskyvyn kesärengas, joka on suunniteltu henkilöautoille. Tämä rengas yhdistää Dunlopin edistyneen rengasteknologian ja pitkäaikaisen kokemuksen moottoriurheilusta, tarjoten parannettua pitoa, ohjattavuutta ja polttoainetaloudellisuutta. Sport BluResponse on kehitetty erityisesti kuljettajille, jotka haluavat yhdistää ympäristötietoisuuden ja taloudellisen ajamisen ilman, että joudutaan tekemään kompromisseja ajomukavuudessa tai turvallisuudessa.

Sport BluResponse on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pito ja lyhyemmät jarrutusmatkat märillä teillä, mikä lisää turvallisuutta sateisissa olosuhteissa. Alhainen vierintävastus vähentää polttoaineenkulutusta. Käyttämällä kestäviä materiaaleja ja suunnittelua, Sport BluResponse tarjoaa pitkän käyttöiän ja kestävyyden, mikä tarkoittaa, että renkaat kestävät kauemmin ja tarjoavat paremman taloudellisen hyödyn.