205/50ZR16 87W Nexen PRIMUS SU1 PL

94.30

205/50ZR16 87W Nexen PRIMUS SU1 PL

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 70dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

19 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8807622103056 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/50ZR16 87W Nexen PRIMUS SU1 PL

Nexen PRIMUS SU1 on kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä kuivalla ja märällä tiellä sekä erinomaista hallintaa kaikissa olosuhteissa. Sen erinomainen suunnittelu ja innovatiiviset ominaisuudet takaavat optimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden ajon aikana. Tämä rengas yhdistää Nexenin pitkän kokemuksen rengasteollisuudesta ja uusimman teknologian, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka arvostavat suorituskykyä ja luotettavuutta.

  • Nexen PRIMUS SU1 tarjoaa erinomaisen pidon ja suorituskyvyn sekä kuivilla että märillä pinnoilla, mikä parantaa ajoturvallisuutta ja ajoneuvon hallittavuutta eri ajo-olosuhteissa.
  • Renkaan suunnittelu mahdollistaa tarkan ohjattavuuden ja vakauden, mikä tekee ajokokemuksesta nautinnollisen sekä suorilla että mutkaisilla teillä.
  • Hydroplaning lateral grooves: Auttavat parantamaan vedenpoistoa ja pidon märillä pinnoilla, mikä tekee renkaasta turvallisen vaihtoehdon sateisessa säässä.
  • Maksimoi pidon kaarteissa, tarjoten kuljettajalle luottamusta ja parempaa hallintaa ajon aikana.