205/50R17 93V Michelin PRIM.4+

148.86

205/50R17 93V Michelin PRIM.4+

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 70dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3528707390059 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/50R17 93V Michelin PRIM.4+

Michelin Primacy 4:n paranneltu versio, joka on suunniteltu parantamaan entisestään henkilöautojen ajoturvallisuutta, mukavuutta ja suorituskykyä, erityisesti märällä tiellä. Primacy 4+ jatkaa Michelinin perinnettä tarjota markkinoiden johtavia renkaita, jotka keskittyvät kuljettajien ja matkustajien turvallisuuteen sekä ajoneuvojen tehokkuuteen. Tämä rengas rakentaa edeltäjänsä, Primacy 4:n, vahvuuksille, tuoden mukanaan parannuksia, jotka tekevät siitä vieläkin luotettavamman valinnan kaikissa olosuhteissa.

  • Michelin Primacy 4+ keskittyy erityisesti turvallisuuden parantamiseen märillä pinnoilla. Uudistetun kumiseoksen (Michelinin EverGrip-tekniikat) ja pintakuvion ansiosta rengas tarjoaa vielä paremman pidon ja lyhyemmät jarrutusmatkat märällä tiellä verrattuna edeltäjiinsä.
  • Primacy 4+:ssa on keskitytty myös renkaan kestävyyden ja pitkäikäisyyden parantamiseen (Max Touch -rakenne). Michelinin kehittämä teknologia takaa, että rengas säilyttää suorituskykynsä ja tehokkuutensa pidempään.
  • Michelin Primacy 4+ on suunniteltu maksimoimaan ajomukavuus. Sen hiljainen ajomelutaso ja värinän vähentäminen parantavat ajokokemusta.