205/45R17 88Y Continental PREMIUMCONTACT 7

130.82

Continental PREMIUMCONTACT 7 205/45R17 kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: B (71 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

12 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3130330000 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Continental Premium Contact 7 on kesärengas, joka on suunniteltu erityisesti henkilöautoihin, tarjoten yhdistelmän parannettua suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta. Tämä rengas on Continentalin vastaus kuljettajien kasvaviin odotuksiin renkaiden suhteen, sillä se sisältää useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka parantavat ajokokemusta ja lisäävät turvallisuutta tiellä.

Premium Contact 7:n kehityksessä on keskitytty erityisesti parantamaan pidon ja ohjattavuuden ominaisuuksia sekä kuivilla että märillä pinnoilla. Continental on käyttänyt uusinta teknologiaa ja materiaaleja, jotta rengas tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Sen ainutlaatuinen pintakuvio ja kumiseos mahdollistavat erinomaisen kosketuksen tienpintaan, mikä vähentää jarrutusmatkoja ja parantaa ajoneuvon hallittavuutta.

  • Continental on suunnitellut renkaan pintakuvion siten, että se maksimoi vedenpoiston ja säilyttää pidon myös haastavissa sääolosuhteissa.
  • Continental on kehittänyt renkaan vaimentamaan tienpinnan aiheuttamaa melua ja tärinää, mikä tekee ajokokemuksesta miellyttävämmän sekä kuljettajalle että matkustajille.
  • Premium Contact 7 on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista kulutuskestävyyttä, mikä pidentää renkaan käyttöikää ja parantaa taloudellisuutta.
  • Voit luottaa turvalliseen jarrutukseen heti alusta alkaen RedChili-seoksen ansiosta.