205/45R17 88W XL Toyo Proxes R888R

165.71

Toyo Proxes R888R 205/45R17 88W XL kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: E
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to107282 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

205/45R17 88W XL Toyo Proxes R888R

Toyo Proxes R888 on radikaali kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä kilpa-ajoon ja rata-päiviin. Sen kehittynyt muotoilu ja teknologia tekevät siitä ihanteellisen valinnan kilpa-autoilijoille ja autoharrastajille, jotka haluavat maksimoida ajoneuvonsa suorituskyvyn tiukimmissakin mutkissa ja nopeimmissa suorilla.

  • Proxes R888 on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista pitoa ja ohjattavuutta. Sen optimoitu pintakuvio ja kilpaan suunniteltu kumiseos maksimoivat kosketuspinnan tienpintaan, tarjoten huippuluokan suorituskykyä niin kuivilla kuin kosteillakin radoilla.
  • Tämän renkaan kumiseos on kehitetty lämpenemään nopeasti, mikä parantaa pidon tasoa jo ensimmäisistä kierroksista lähtien.
  • Vaikka Proxes R888 on ensisijaisesti suunniteltu kuivalle radalle, sen uritetut osat on suunniteltu tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta märissä olosuhteissa, parantaen pitoa.
  • Proxes R888 tarjoaa paitsi erinomaista suorituskykyä, myös hyvän kestävyyden radalla. Sen kestävä rakenne ja materiaalit takaavat, että rengas pystyy kestämään kovaa käyttöä kilpa-ajossa. Katulaillinen ratarengas.