195/65R15 91T Uniroyal RAINEXPERT 5

72.14

195/65R15 91T Uniroyal RAINEXPERT 5

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: 71dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

40 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4024068004424 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/65R15 91T Uniroyal RAINEXPERT 5

Uniroyal RainExpert 5 on henkilöauton kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja turvallisuutta erityisesti märissä olosuhteissa. Se on yhteensopiva myös sähköautojen kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan nykyaikaisiin ajoneuvoihin. RainExpert 5 yhdistää Uniroyalin pitkäaikaisen kokemuksen märkäpidon alalla uusimpaan teknologiaan, tarjoten kuljettajille luotettavuutta ja miellyttävää ajokokemusta, vaikka sade yltyisi.

  • Voit luottaa RainExpert 5:n erinomaiseen vesiliirron estokykyyn, jopa haastavimmissa märissä olosuhteissa. Uniroyalin edelleen kehittämä Shark Skin Technology ja innovatiiviset Aqua-Twist Sipes -urat auttavat nopeuttamaan veden poistumista.
  • RainExpert 5 on suunniteltu vähentämään melua, mikä tekee ajamisesta miellyttävämpää sekä kaupunkiajossa että pitkillä matkoilla.
  • Hyödy renkaan pidennetystä kestävyydestä ja pitkäkestoisesta suorituskyvystä. RainExpert 5:n kestävä rakenne ja kumiseos takaavat, että rengas säilyttää ominaisuutensa ja suorituskykynsä pitkään.