195/65R15 91H Goodyear EFF.GR.PERF.2

91.82

195/65R15 91H Goodyear EFF.GR.PERF.2

Polttoainetehokkuus: B
Märkäpito: A
Melupäästö: 68dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5452000682253 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Goodyear EfficientGrip Performance 2 on kesärengas, joka on suunniteltu henkilöautoille tarjoamaan parannettua suorituskykyä, pidennettyä käyttöikää ja erinomaista polttoainetehokkuutta. Sen kehityksessä Goodyear on keskittynyt yhdistämään innovatiiviset teknologiat ja materiaalit luodakseen renkaan, joka vastaa modernien kuljettajien vaativiin tarpeisiin.

  • EfficientGrip Performance 2 erottuu markkinoilla erityisesti sen kyvystä tarjota jopa 2O% pidempi käyttöikä verrattuna edeltäjiinsä ja kilpailijoihin. Tämä saavutetaan käyttämällä Goodyearin kehittämää ainutlaatuista kumiseosta, joka vähentää renkaan kulumista ja parantaa sen kestävyyttä pitkällä aikavälillä.
  • Renkaan pito märillä teillä on huippuluokkaa, mikä on saavutettu optimoidulla pintakuvioinnilla ja innovatiivisilla urateknologioilla. Nämä ominaisuudet parantavat veden poistumista renkaan alta, vähentävät vesiliirron riskiä ja lyhentävät jarrutusmatkoja märällä pinnalla, mikä lisää turvallisuutta sateisissa olosuhteissa.
  • EfficientGrip Performance 2 on suunniteltu myös tarjoamaan poikkeuksellista polttoainetehokkuutta. Sen vierintävastus on optimoitu, mikä vähentää polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä. Tämä tekee renkaasta ympäristöystävällisemmän valinnan ja säästää kuluttajien rahaa polttoainekuluissa pitkässä juoksussa.
  • Goodyear on kiinnittänyt huomiota renkaan melutasoon ja ajotuntumaan, käyttäen teknologioita, jotka vähentävät tieltä tulevaa melua ja parantavat ajokokemusta. Tämä tekee pidemmistäkin matkoista nautinnollisempia ja vähemmän rasittavia kuljettajalle ja matkustajille.