195/65-14 89T Nankang N-729 NK Comfort White Letters

71.04

195/65-14 Nankang N-729 NK Comfort White Letters kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö: ()

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K1956514NANKANGN729 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang N-729 NK Comfort White Letters 195/65-14 89T

Nankang N-729 with White Letters on kesärengas, joka yhdistää klassisen ulkonäön moderniin teknologiaan. Tämä rengas on suunnattu erityisesti kuljettajille, jotka arvostavat sekä tyyliä että suorituskykyä. Valkoiset kirjaimet sivuseinämässä tarjoavat tyylikkään retro-ilmeen, joka sopii hyvin vanhempiin klassikkoautoihin tai moderneihin ajoneuvoihin, joille halutaan antaa erottuva ilme. Renkaan tekniset ominaisuudet on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä ja mukavuutta.

  • Monipuolinen Suorituskyky: Nankang N-729 tarjoaa hyvän pidon sekä kuivilla että märillä teillä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan monenlaisiin ajo-olosuhteisiin.
  • Klassinen Ulkonäkö: Valkoiset kirjaimet sivuseinämissä lisäävät renkaaseen vintage-henkeä ja erottuvuutta, mikä on ihanteellinen niille, jotka haluavat yhdistää suorituskyvyn ja tyylin.
  • Mukavuus: Tämä rengas on suunniteltu tarjoamaan tasainen ja mukava ajokokemus, mikä vähentää tien aiheuttamaa melua ja tärinää.
  • Kestävyys: Nankang on tunnettu renkaidensa kestävyydestä, ja N-729 ei ole poikkeus. Se kestää hyvin kulutusta ja tarjoaa pitkän käyttöiän.
  • Kustannustehokkuus: Nankangin renkaat tarjoavat hyvää vastinetta rahalle, yhdistäen laadukkaat ominaisuudet kohtuulliseen hintaan.