195/60R16 89V Hankook VENTUS PRIME4 K135

104.78

Hankook VENTUS PRIME4 K135 195/60R16 kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: A
Melupäästö: B (69 dB)

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta (Mustamäe). Toimitusaika noin 2-5 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1029238 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hankook Ventus Prime 4 K135 edustaa Hankookin uusinta innovaatiota ja teknologista edistystä, asettaen uuden standardin suorituskyvylle, kestävyydelle ja mukavuudelle. Tämä neljännen sukupolven lippulaivamalli merkitsee merkittävää edistysaskelta erityisesti kestävyydessä. Sen ainutlaatuinen Highly Enriched Synthetic Silica Compound (HSSC) takaa poikkeuksellisen pidon ja parannetun ajomukavuuden, kun taas High Mileage Compound Technology varmistaa parannetun märkäpidon ja pidentää renkaan elinikää.

Hankook on vakiinnuttanut asemansa kesärengasmarkkinoilla tarjoamalla korkealaatuisia renkaita, jotka yhdistävät kustannustehokkuuden ja suorituskyvyn ihanteellisella tavalla. Ventus Prime 4 on täydellinen esimerkki tästä filosofiasta, tarjoten erinomaista hinta-laatusuhdetta ja luotettavuutta Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Mallistosta löytyy laaja valikoima rengaskokoja, joten voit valita juuri sinun ajoneuvoosi optimaalisesti sopivan koon. Hankook Ventus Prime 4 on loistava valinta kuljettajille, jotka arvostavat turvallisuutta, kestävyyttä ja mukavuutta ajossa.