195/60-16 89H Linglong GreenMax HP0I0

54.24

195/60-16 Linglong GreenMax HP0I0 – TM-testimenestyjä! kesärengas

Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 2 (71)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): K1956016LINGLONGHP010 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Linglong GreenMax HP0I0 – TM-testimenestyjä! 195/60-16 89H 

Linglong GreenMax HP0I0 on suunniteltu tarjoamaan kuljettajille tasapainoinen suorituskyky sekä kuivalla että märällä tiellä. Se on henkilöautojen kesärengas, joka yhdistää edullisen hinnan ja hyvän laadun, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoisille kuljettajille. Linglong on tunnettu valmistamaan kustannustehokkaita renkaita, ja GreenMax HP0I0 jatkaa tätä perinnettä tarjoamalla luotettavaa suorituskykyä ja turvallisuutta.

  • GreenMax HP0I0 on suunniteltu tarjoamaan hyvää pitoa märillä teillä, mikä parantaa ajoturvallisuutta. Syvät urat renkaan kulutuspinnassa auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä.
  • Renkaan rakenne ja kulutuspintakuvio on optimoitu tarjoamaan hyvä ohjattavuus ja vakaus kuivalla tiellä, mikä tekee ajokokemuksesta nautinnollisen ja luotettavan.
  • Linglong GreenMax HP0I0 tarjoaa kuljettajille kustannustehokkaan vaihtoehdon, joka ei uhraa suorituskykyä tai turvallisuutta. Se on hyvä valinta kuljettajille, jotka etsivät edullista ja luotettavaa kesärengasta henkilöautoihinsa.
  • Linglong Greenmax H0I0 on pärjännyt mainiosti myös Tekniikan Maailman rengastestissä. Testi on tehty useita vuosia sitten. Lisäksi Linglong nauttii suurta luottamusta asiakkaiden keskuudessa (kyselytutkimus, maahantuoja).