195/50R16 88V Continental PREM.CONT.2

117.01

195/50R16 88V Continental PREM.CONT.2

Polttoainetehokkuus: F
Märkäpito: B
Melupäästö: 72dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

30 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4019238445961 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/50R16 88V Continental PREM.CONT.2

Continental ContiPremiumContact 2 on korkean suorituskyvyn kesärengas, joka on suunniteltu henkilöautoille. Tämä rengas yhdistää innovatiivisen teknologian ja Continentalin pitkän kokemuksen rengasalalta, tarjoten erinomaista pitoa ja ohjattavuutta sekä kuivilla että märillä teillä. ContiPremiumContact 2 on kehitetty kuljettajille, jotka arvostavat ajoturvallisuutta ja -mukavuutta.

  • Erinomainen pito ja ohjattavuus: ContiPremiumContact 2 tarjoaa erinomaista pitoa kuivilla teillä, ja sen ainutlaatuinen kulutuspintakuvio parantaa ohjattavuutta ja vakautta, mikä mahdollistaa tarkan ja luotettavan ajotuntuman.
  • Optimoitu suorituskyky märillä teillä: Tämän renkaan innovatiivinen rakenne ja urateknologia parantavat vedenpoistoa, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa pidon märillä pinnoilla.
  • Lyhyemmät jarrutusmatkat: ContiPremiumContact 2:n kehittynyt kumiseos ja kulutuspintakuvio mahdollistavat lyhyemmät jarrutusmatkat sekä kuivilla että märillä teillä, mikä lisää ajoturvallisuutta.

ContiPremiumContact 2 edustaa Continentalin sitoutumista korkealaatuisten, turvallisten ja suorituskykyisten renkaiden kehittämiseen. Se on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka haluavat yhdistää ajomukavuuden ja suorituskyvyn kesäkauden ajoihin.