195/50R15 82V Michelin PILOT SPORT 3

108.49

195/50R15 82V Michelin PILOT SPORT 3

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: A
Melupäästö: 71dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 3528709196987 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/50R15 82V Michelin PILOT SPORT 3

Michelin PILOT SPORT 3 on huipputason suorituskykyinen rengas, joka on suunniteltu henkilöautoille, erityisesti niille, jotka haluavat parantaa ajokokemustaan urheilullisuuden ja tehokkuuden osalta. Tämä rengas on kehitetty tarjoamaan erinomaista tienpitoa ja ajovakautta sekä kuivissa että märissä olosuhteissa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan aktiivisille autoilijoille, jotka vaativat parasta mahdollista suorituskykyä ajoneuvoltaan.

Michelin PILOT SPORT 3 hyödyntää Michelinin pitkäaikaista kokemusta moottoriurheilusta, mikä näkyy sen edistyksellisessä suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa. Rengas sisältää erikoiskumiseoksen, joka parantaa tienpitoa märillä pinnoilla ja lyhentää jarrutusmatkoja, tarjoten samalla erinomaista kestävyyttä ja pitkän käyttöiän.

Tämän renkaan kulutuspintakuvio on suunniteltu optimoimaan vedenpoisto, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa hallittavuutta haastavissa sääolosuhteissa. PILOT SPORT 3:ssa on myös Michelinin Green X -merkintä, joka osoittaa renkaan olevan suunniteltu maksimoimaan polttoainetehokkuus ja vähentämään ympäristövaikutuksia.

Erityistä huomiota on kiinnitetty myös ajomukavuuteen. Michelin PILOT SPORT 3 vähentää tieääntä, mikä parantaa matkustusmukavuutta, ja sen dynaaminen reagointikyky tekee ajamisesta nautittavampaa tiukissakin kaarteissa.

Michelin PILOT SPORT 3 on erinomainen valinta autoilijoille, jotka arvostavat suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta. Se yhdistää Michelinin teknisen osaamisen ja innovaatiot tarjoten korkeatasoisen ajokokemuksen.