195/50R15 82H Sailun Atrezzo Elite

54.66

Sailun Atrezzo Elite 195/50R15 82H kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: B
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to90190 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/50R15 82H Sailun Atrezzo Elite

Sailun Atrezzo Elite on kesärengas, joka on suunniteltu henkilöautoille, tarjoten tasapainoisen yhdistelmän suorituskykyä, turvallisuutta ja taloudellisuutta. Tämä rengas on kehitetty kuljettajille, jotka arvostavat sekä ajomukavuutta että tehokkuutta ajossa, ja se soveltuu erinomaisesti monenlaiseen käyttöön – niin kaupunkiajossa kuin maantieolosuhteissakin. Edullinen vaihtoehto kesärenkaaksi.

Atrezzo Elite hyödyntää Sailunin edistyksellistä rengasteknologiaa, joka parantaa pitoa ja vakautta sekä kuivilla että märillä pinnoilla. Sen erikoisvalmisteinen kumiseos ja innovatiivinen pintakuvio takaavat erinomaisen suorituskyvyn, parantaen jarrutustehoa ja lyhentäen jarrutusmatkoja.

  • Sailun Atrezzo Elite sisältää syvät urat ja optimoidut lamellit, jotka tehostavat veden poistumista renkaan alta, säilyttäen pidon ja hallinnan märissä olosuhteissa.
  • Atrezzo Elite tarjoaa myös hyvän kulutuskestävyyden, mikä tarkoittaa pidempää käyttöikää ja taloudellisempaa ajamista.