195/45R15 78V SUPERIA ECOBLUE UHP

60.14

195/45R15 78V SUPERIA ECOBLUE UHP

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: B
Melupäästö: 69dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5420068681662 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/45R15 78V SUPERIA ECOBLUE UHP

Superia Ecoblue UHP on suunniteltu vastaamaan urheilullisten henkilöautojen kuljettajien tarpeita, jotka etsivät korkean suorituskyvyn kesärengasta edulliseen hintaan. Tämä ultra high performance (UHP) -rengas tarjoaa erinomaista pitoa ja ohjattavuutta sekä kuivilla että märillä teillä, tehden siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka haluavat yhdistää suorituskyvyn ja taloudellisuuden.

  • Superia Ecoblue UHP keskittyy tarjoamaan poikkeuksellista pitoa kuivilla ja märillä pinnoilla, mikä parantaa ajoturvallisuutta ja ajoneuvon hallintaa.
  • Innovatiiviset kulutuspintakuvion suunnittelut ja materiaalit parantavat vedenpoistoa ja vähentävät vesiliirron riskiä, tarjoten luotettavan pidon märissä olosuhteissa.
  • Tämä UHP-rengas on kehitetty tarjoamaan huippuluokan suorituskykyä ja vastaamaan urheilullisten henkilöautojen vaatimuksiin, tarjoten tarkan ohjattavuuden ja reagointikyvyn korkeissa nopeuksissa.

Superia Ecoblue UHP on suunniteltu kuljettajille, jotka vaativat renkailtaan maksimaalista suorituskykyä ilman suuria kustannuksia. Sen edistykselliset ominaisuudet ja suunnittelu takaavat, että kuljettajat voivat nauttia turvallisesta ja dynaamisesta ajokokemuksesta kesäkauden aikana. Tämä rengas on erinomainen valinta niille, jotka etsivät suorituskykyä, pitoa ja ohjattavuutta edulliseen hintaan.