185/60R15C 84T Toyo NanoEnergy 3

85.32

Toyo NanoEnergy 3 185/60R15 84T kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: C
Melupäästö: 69

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to167637 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

185/60R15 84T Toyo NanoEnergy 3

Toyo NanoEnergy 3 on kesärengas, joka on suunnattu henkilöautoille ja suunniteltu yhdistämään polttoainetehokkuus, pitkäikäisyys ja mukavuus. Tämä rengas edustaa Toyo Tiresin NanoEnergy-sarjaa, joka keskittyy ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden renkaiden kehittämiseen.

  • Tämä kesärengas on kehitetty tarjoamaan kuljettajille tasapainoinen ajokokemus, joka ei tingi suorituskyvystä tai turvallisuudesta.
  • NanoEnergy 3 käyttää edistynyttä kumiseosteknologiaa, joka vähentää vierintävastusta. Tämä parantaa polttoainetaloudellisuutta.
  • Vaikka keskitytäänkin energiatehokkuuteen, NanoEnergy 3 ei uhraa suorituskykyä. Sen erikoissuunniteltu pintakuvio ja kumiseos tarjoavat hyvän pidon sekä kuivilla että märillä teillä.
  • Tämä rengas on suunniteltu kestämään pitkään, mikä tarjoaa kuljettajille parempaa taloudellista arvoa.
  • Toyo NanoEnergy 3 on ihanteellinen rengasvalinta kuljettajille, jotka haluavat yhdistää ympäristötietoisuuden ja taloudellisuuden ilman, että joudutaan tinkimään ajonautinnosta.