175/70R14 84T Sava Perfecta

75.57

Sava Perfecta 175/70R14 84T kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

14 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to128271 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

175/70R14 84T Sava Perfecta

Sava Perfecta on taloudellinen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan henkilöautoille luotettavaa suorituskykyä, turvallisuutta ja mukavuutta. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan kuljettajille, jotka arvostavat sekä ajoneuvonsa käyttökustannusten optimointia että ajokokemuksen laatua. Sava, osana G00DYEAR-renkaiden perhettä, hyödyntää edistynyttä teknologiaa ja suunnittelua, jotta voit nauttia rauhallisesta ja taloudellisesta ajosta.

Perfecta tarjoaa erinomaista käsiteltävyyttä ja jarrutustehoa sekä kuivilla että märillä teillä. Sen erityinen kumiseos ja pintakuvioinnin leveät urat on optimoitu hyvään märkäjarrutustehoon, parantaen ajoneuvon hallintaa haastavissa olosuhteissa.

Tämä rengas tarjoaa erinomaisen kilometrituloksen, mikä tarkoittaa enemmän ajokilometrejä samalla rahalla. Perfectan suurempi kosketuspinta tiehen ja erityinen kumiseos edistävät renkaan hidasta kulumista, tarjoten erittäin kestävän ajokumppanin.