175/55-16 80H Nankang SV-2

62.24

175/55-16 Nankang SV-2 talvirengas

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: C
Melupäästö: 2 (71)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): T1755516NANKANGSV2 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang SV-2 175/55-16 80H

Nankang SV-2 pohjoisen kitkarengas on erinomainen valinta kuljettajille, jotka arvostavat turvallisuutta, mukavuutta ja suorituskykyä vaikeissakin talviolosuhteissa. Tämä renkaan suunnittelu yhdistää uusimmat teknologiat ja innovaatiot, tarjoten parannetun pidon lumella, jäällä sekä märällä ja kuivalla tiellä.

  • Nankang SV-2 käyttää edistyksellistä kumiseosta, joka säilyttää joustavuutensa myös erittäin kylmissä lämpötiloissa, mikä takaa erinomaisen pidon ja jarrutusominaisuudet jäällä ja lumella. Renkaan pinnassa olevat mikroskooppiset kumipartikkelit parantavat kitkaa ja tarjoavat lisäturvallisuutta talviajossa.
  • Renkaan pintakuviointi on suunniteltu erityisesti talvikäyttöön. Se sisältää useita erilaisia uria ja lamelleja, jotka toimivat tehokkaasti lumessa ja jäässä. Nämä kuviot auttavat poistamaan lunta ja vettä renkaan alta, mikä vähentää vesiliirron riskiä ja parantaa ajovakautta.
  • Nankang SV-2 on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman hiljaisen ajokokemuksen. Sen äänenvaimennusteknologia vähentää renkaan ja tien välistä melua, mikä tekee pitkistäkin ajomatkoista miellyttävämpiä.