175/50-13 72V Nankang NS-2 Ultra Sport

51.84

175/50-13 Nankang NS-2 Ultra Sport kesärengas

Polttoainetehokkuus: E
Märkäpito: C
Melupäästö: 2 (70)

* Tämä rengas tulee suoraan Suomen varastolta. Toimitusaika Postin kyydillä noin 2-4 arkipäivää.

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): K1755013NANKANGNS2 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Nankang NS-2 Ultra Sport 175/50-13 72V

Nankang NS-2 Ultra Sport on suorituskykyinen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaista pitoa ja ohjattavuutta sekä kuivalla että märällä tiellä. Tämä rengas on ihanteellinen valinta urheilullisille autoille ja kuljettajille, jotka arvostavat dynaamista ajokokemusta. NS-2 Ultra Sport yhdistää modernin suunnittelun ja edistyneen rengasteknologian, mikä tekee siitä kilpailukykyisen vaihtoehdon segmentissään. NS-2 Ultra Sportissa on urheilullinen ja moderni ulkonäkö, joka sopii hyvin yhteen urheiluautojen ja korkean suorituskyvyn henkilöautojen kanssa. Se ei ainoastaan paranna ajoneuvon suorituskykyä, vaan myös sen esteettistä vetovoimaa.

  • NS-2 Ultra Sportin kulutuspintakuvio on suunniteltu maksimoimaan kosketuspinta tielle, mikä parantaa pitoa ja ajovakautta. Syvät urat ja sivukanavat auttavat tehokkaasti poistamaan vettä renkaan alta, mikä parantaa suorituskykyä märällä pinnalla ja vähentää vesiliirron riskiä.
  • Rengas tarjoaa tarkan ja herkän ohjausvasteen, mikä tekee ajamisesta nautinnollista ja kontrolloitua. Tämä on erityisen tärkeää nopeissa kaarteissa ja äkillisissä ohjausliikkeissä. Sopii erinomaisesti urheilulliseen ajoon.
  • Vaikka NS-2 Ultra Sport on suunniteltu ensisijaisesti suorituskykyä silmällä pitäen, se tarjoaa myös kohtuullisen ajomukavuuden. Renkaan rakenne on suunniteltu vähentämään rengasmelua, mikä parantaa ajomukavuutta, erityisesti pitkillä matkoilla.