155/80R13 83T GT Radial FE1 CITY XL BSW

65.20

155/80R13 83T GT Radial FE1 CITY XL BSW

Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: B
Melupäästö: 71dB

* Tämä rengas tulee suoraan Saksan päävarastolta. Toimitusaika noin 4-8 arkipäivää.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

50 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6932877117083 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

155/80R13 83T GT Radial FE1 CITY XL BSW

GT Radial FE1 City on moderni kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaiset suorituskyky- ja ajo-ominaisuudet erityisesti kaupunkiautoille. Tämä rengas yhdistää uusimmat teknologiat ja innovaatiot parantamaan ajokokemusta kaupungin vilinässä, tarjoten kuljettajille luotettavuutta, turvallisuutta ja kestävyyttä päivittäisessä ajossa. FE1 City on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka arvostavat sekä mukavuutta että suorituskykyä kaupunkiympäristössä.

  • GT Radial FE1 City käyttää uusinta kumisekoitusta, joka tarjoaa pitkän käyttöiän ja luotettavan pidon märissä olosuhteissa. Tämä takaa turvallisen ajokokemuksen vaihtelevissa sääolosuhteissa.
  • Renkaan kevyt ja optimoitu runkorakenne mahdollistaa painon vähentämisen ja paineen tasaisen jakautumisen. Tämä parantaa renkaan käyttöikää ja vähentää kulumista, tarjoten parempaa taloudellista arvoa pitkällä aikavälillä.
  • FE1 Cityn profiilin suunnittelu on optimoitu tarjoamaan lyhyemmät jarrutusmatkat sekä märissä että kuivissa olosuhteissa. Tämä parantaa ajoneuvon turvallisuutta ja hallittavuutta.
  • GT Radial FE1 City on kehitetty vastaamaan nykyaikaisen kaupunkiajoneuvon kuljettajien tarpeita, tarjoten kattavan ratkaisun, joka yhdistää edistyksellisen teknologian ja suorituskyvyn. Sen ominaisuudet ja suunnittelu takaavat luotettavan ja mukavan ajokokemuksen, tehostaen samalla polttoainetaloudellisuutta ja vähentäen ympäristövaikutuksia.