135/80R13 70T Falken Sincera Sn832 Ecorun

56.00

Falken Sincera Sn832 Ecorun 135/80R13 70T kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 69

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): to105800 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

135/80R13 70T Falken Sincera Sn832 Ecorun

Falken SINCERA SN832 ECORUN on suunniteltu turvallisuutta, mukavuutta ja pitkiä matkoja silmällä pitäen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kustannustietoisille pieniä ja keskisuuria autoja ajaville kuljettajille. Tämä kesärengas yhdistää erinomaisen taloudellisuuden, parannetun käsittelyn märissä olosuhteissa ja alhaisen vierintävastuksen, tarjoten kuljettajille optimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Sen 4D-Nano Design -teknologia optimoi kulutuspinnan seoksen nanotasolla, mikä parantaa pitoa sekä märillä että kuivilla teillä ja pidentää renkaan käyttöikää.

  • SN832 ECORUN on erittäin taloudellinen vaihtoehto, joka tarjoaa alhaisen vierintävastuksen ja polttoainesäästöjä, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen ja budjettiystävällisen.
  • Tämän renkaan parannettu käsittely märissä olosuhteissa ja sen kyky vastustaa vesiliirtoa takaavat turvallisen ajokokemuksen myös haastavissa sääolosuhteissa.
  • Falken SINCERA SN832 ECORUN on erinomainen valinta kuljettajille, jotka etsivät korkealaatuista, taloudellista ja ympäristöystävällistä kesärengasta. Sen kehittynyt teknologia ja suunnittelu tarjoavat turvallisen ja mukavan ajokokemuksen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin autoihin ja ajotarpeisiin.