125/80R15 68S RADAR DIMAX CLASSIC WHITE WALL

71.56

RADAR DIMAX CLASSIC WHITE WALL 125/80R15 68S kesärengas

Polttoainetehokkuus:
Märkäpito:
Melupäästö:

* Tämä rengas tulee suoraan Pohjois-Euroopan tukusta. Toimitusaika asiakkaalle noin 4-5 arkipäivää.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): RWW512580DIMX Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Radar Dimax Classic White Wall on ainutlaatuinen kesärengas, joka yhdistää modernin rengasteknologian ja klassisen ulkonäön. Tämä rengas on suunniteltu erityisesti harrasteajoneuvoille ja klassisille autoille, jotka vaativat tietynlaista estetiikkaa säilyttäen samalla nykyaikaiset ajoominaisuudet. Valkoisen sivuseinämän ansiosta Dimax Classic White Wall erottuu tiellä, tuoden esiin ajoneuvon yksilöllisyyden ja tyylikkyyden.

  • Radar Dimax Classic White Wall tarjoaa parhaan mahdollisen yhdistelmän, kunnioittaen klassisten autojen perinnettä samalla kun se tarjoaa modernin suorituskyvyn, pidon ja turvallisuuden.
  • Tämän renkaan kehittynyt kulutuspinnan seos ja optimoitu kuviointi takaavat luotettavan pidon ja hallinnan sekä kuivilla että märillä pinnoilla, parantaen ajoturvallisuutta.
  • Valkosivurenkaan ainutlaatuinen ulkonäkö ei ainoastaan paranna ajoneuvon ulkonäköä, vaan myös lisää sen jälleenmyyntiarvoa, tehdessäsi renkaasta erottuvan lisän klassiseen autoon.

Radar Dimax Classic White Wall on täydellinen valinta autoilijoille, jotka haluavat yhdistää ajoneuvonsa klassisen ulkonäön huippuluokan ajoominaisuuksiin. Se tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen, joka kunnioittaa menneisyyttä samalla kun se omaksuu nykyajan rengasteknologian edut. Olipa kyse sitten näyttelyautoista tai sunnuntaiajeluista, Dimax Classic White Wall tuo esiin ajoneuvosi parhaat puolet ja varmistaa, että ajokokemuksesi on turvallinen ja nautinnollinen.