235/50R19 99V Three-A Ecowinged

80.51

Three-A Ecowinged 235/50R19 99V kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: B
Melupäästö: 71

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to165156 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

235/50R19 99V Three-A Ecowinged

Three-A Ecowinged on edullinen kesärengas, joka on suunniteltu tarjoamaan hyvää suorituskykyä ja turvallisuutta samalla kun se keskittyy ympäristöystävällisyyteen ja polttoainetaloudellisuuteen. Tämä rengas on ihanteellinen valinta kuljettajille, jotka etsivät kustannustehokasta renkaanvaihtoehtoa henkilöautoilleen, tarjoten samalla luotettavaa pitoa ja mukavuutta kesäolosuhteissa.

Three-A Ecowinged kesärengas on suunniteltu tarjoamaan tasapainoista suorituskykyä sekä kuivilla että märillä teillä. Sen kulutuspintakuvio sisältää uria, jotka on optimoitu tehokkaaseen veden poistoon, mikä parantaa pitoa märissä olosuhteissa ja vähentää vesiliirron riskiä.

  • Renkaan rakenne ja kumiseos on myös suunniteltu tarjoamaan hyvää ohjaustuntumaa ja vakautta, mikä lisää turvallisuutta ja ajonautintoa.
  • Three-A Ecowinged tarjoaa taloudellisen, ympäristöystävällisen ja suorituskykyisen sekä edullisen kesärengasvaihtoehdon.