195/55R16 87H Pirelli Cinturato P1

106.99

Pirelli Cinturato P1 195/55R16 87H kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: C
Märkäpito: B
Melupäästö: 69

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to162887 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

195/55R16 87H Pirelli Cinturato P1

Pirelli Cinturato P1 on kesärengas, joka on suunniteltu yhdistämään mukavuus, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys henkilöautoille. Tämä rengas on kehitetty erityisesti kaupunki- ja maantieajoon, tarjoten kuljettajille luotettavan suorituskyvyn ja tehokkaan polttoainetalouden.

Pirelli Cinturato P1 edustaa Pirellin innovaatioita renkaiden suunnittelussa, yhdistäen kestävyyden, turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Se on erinomainen valinta kuljettajille, jotka haluavat yhdistää ajomukavuuden ja tehokkuuden ilman, että joudutaan tekemään kompromisseja suorituskyvyssä tai turvallisuudessa.

Cinturato P1:n suunnittelussa on keskitytty alentamaan vierintävastusta, mikä vähentää polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Tämä tekee renkaasta taloudellisen ja ympäristöystävällisen valinnan.

Renkaan innovatiivinen kulutuspintakuvio ja erikoiskumiseos parantavat pitoa ja lyhentävät jarrutusmatkoja märillä pinnoilla, mikä lisää ajoturvallisuutta vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Pirelli Cinturato P1 on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan pitkän käyttöiän, mikä vähentää tarvetta usein toistuville renkaiden vaihdoille ja tarjoaa paremman taloudellisen hyödyn kuljettajalle pitkällä aikavälillä.