225/60R16 98V Lassa Impetus Revo

96.41

Lassa Impetus Revo 225/60R16 98V kesärengas

EU-rengasmerkintä:
Polttoainetehokkuus: D
Märkäpito: B
Melupäästö: 70

* Tämä rengas tulee suoraan Tallinnan varastolta. Toimitusaika 3-8 arkipäivää (keskimäärin 3-4 arkipäivää) Postin kyydillä.

* Meillä voi olla useita samoja rengasmalleja ja kokoja myynnissä (renkaita tulee useilta varastoilta). Valitse halvin vaihtoehto!

20 varastossa

Tuotetunnus (SKU): to134722 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

225/60R16 98V Lassa Impetus Revo

Lassa Impetus Revo on kesärengas, joka on suunniteltu yhdistämään mukavuus ja suorituskyky. Tämä rengas tarjoaa hyvän ajokokemuksen sekä kuivalla että märällä tiellä, kiitos sen innovatiivisen kulutuspintakuvion ja laadukkaan kumiseoksen. Impetus Revo on kehitetty kuljettajille, jotka etsivät optimaalista yhdistelmää turvallisuudesta, mukavuudesta ja suorituskyvystä.

  • Lassa Impetus Revo on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pito ja vakaus sekä kuivalla että märällä tiellä. Sen erikoiskumiseos ja kulutuspintakuvio parantavat ajoneuvon hallittavuutta ja lyhentävät jarrutusmatkoja.
  • Impetus Revo on suunniteltu tarjoamaan korkeatasoista ajomukavuutta. Sen rakenne ja materiaalit on kehitetty vähentämään tieääntä, mikä parantaa ajokokemusta erityisesti pitkillä matkoilla.
  • Lassa on kiinnittänyt huomiota myös Impetus Revon kestävyyteen ja taloudellisuuteen. Renkaan kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja tasaisen kulutuksen.