Julkaistu

Viking ProTech NewGen – Auton kesärengas

Viking ProTech NewGen kesärengas

Viking rengasmerkki on osa Continental-konsernia. Tämä rengasmalli edustaa uusinta sukupolvea kesärenkaiden saralla. Kehitystyössä Viking on hyödyntänyt Continentalin laajaa asiantuntemusta ja innovatiivisia teknologioita, luoden renkaan, joka vastaa vaativimpienkin kuljettajien odotuksiin niin kuivilla kuin märilläkin ajoteillä.

ProTech NewGen erottuu markkinoilla erityisesti sen huipputeknologisella kumiseoksella, joka on räätälöity tarjoamaan poikkeuksellista pitoa sekä kestävyyttä kulutukselle. Tämän ansiosta rengas mukautuu saumattomasti eri lämpötiloihin, ylläpitäen optimaalista suorituskykyä koko kesäkauden ajan. Viking ProTech NewGen hintataso pysyy kohtuullisena ja se on mainio vaihtoehto hintatietoiselle autoilijalle.

Renkaan pintakuvion on suunniteltu tarkasti, jotta vedenpoisto tehostuu, mikä minimoi vesiliirron riskiä ja maksimoi turvallisuuden märillä teillä. Pintakuvion sisältämät innovatiiviset urat ja lamellit eivät ainoastaan paranna ohjattavuutta vaan myös lyhentävät jarrutusmatkaa, mikä on elintärkeää äkillisissä jarrutustilanteissa. Katso tästä hinnat ja rengaskoot: https://riekko.eu/?s=Viking+ProTech+NewGen&post_type=product